dijous, 5 de novembre del 2009

Poli Rincon. 1a part


Cada dia estic més entusiamat amb aquest personatge, comentarista esportiu de la Cadena Ser sobretot de partits del R.Madrid i de la selección española, hauré de fer un club de fans.
L'altre dia escoltant el partit contra el Milan, mentres el mirava per la tele, vaig al·lucinar amb la retransmissió i sobretot amb Poli Rincon.

Aquí teniu els enllaços dels dos gols del partit. Fixeu-s'hi bé, son dignes d'escoltar.





La primera reacció després de pitar penalti l'àrbitre és de tot menys d'un comentarista de radio que es suposa que és mínimament imparcial, o com a mínim ha d'intentar veure les coses amb objectivitat.  No es pot ser més "forofo", ridícul i penós, fins i tot els seus companys de transmissió van posar almenys en dubte la decisió arbitral, i després de les repeticions ja no es van atrevir a afirmar categòricament que era una clara errada arbitral. Sembla mentida que una persona que ha estat esportista professonal es deixi portar pel forofisme i no entengui que tot depén de com es veuen les coses, dels interessos personals siguin crematístics o no, i de la situació de l'àrbitre en aquell moment, i de l'immediatesa de la seva decisió sense possibilitat a la reflexió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada