dimarts, 10 de novembre del 2009

La lesió de Cristiano Ronaldo

Encara que sembli increible, per una vegada defensaré els interessos del R.Madrid.
Em sembla escandalós el que està entre el R.Madrid, Cristiano Ronaldo i la selecció portuguesa. Com va dir ahir el mestre Johan Cruyff, en aquests casos el jugador està sempre entre l'espasa i la paret.

Miris des del punt de vista que ho miris, la situació en que es veu el jugador i el R.Madrid és indignant.
Segons la normativa qui tenen la paella pel mànec és la federació portuguesa, i el club i el jugador han de creure, però el sentit comú ens diu altres coses.
El primer que hem de tenir en compte és que el jugador és un professional amb un contracte signat amb el seu club, que com qualsevol treballador ha de complir i el que ha de fer és defensar els interessos del qui el paga, que jo sàpigua no té cap contracte signat amb la federació portuguesa, ni tan sols la fitxa esportiva, perquè com que juga la lliga espanyola deu tenir fitxa per la federació espanyola.
El segon que hem de tenir en compte es que es el club el que cedeix el jugador a la seleccio perque jugui amb aquesta, dona la sensacio a vegades que es al contrari, que el jugador es de la seleccio i el cedeixen els drets perque pugui jugar amb el club.
I per ultim i mes greu, el jugador esta lesionat, no juga amb el seu club, tothom sap els diners que ha costat, els ingressos publicitaris que deixa d'ingressar el R.Madrid cada setmana que passa sense que jugui. Com pot pensar la federacio portuguesa que no el volen cedir per jugar amb la seleccio?
I em pregunto, realment la federacio protuguesa i el seleccionador els importa el jugador i el seu futur?, no es que potser estan temerosos de no classificar-se pel mundial i busquen qualsevol solucio per no quedar eliminats acosta de qui sigui i del que sigui?, o es una excusa per culpar al R.Madrid dels seus mals?
Es igual que el jugador s'acabi de lesionar i no pugui jugar mes durant mesos, nomes importa la classificacio, a mes si ens classifiquem ningu se'n recordara d'aixo, i per quan comenci el Mundial ja tornara a estar be, i si no ho esta tornarem a donar la culpa al R.Madrid. Aquests semblen els arguments dels portuguesos. DEMENCIAL.
Ultima hora. Mentre estava acabant aquest article he escoltat per televisio que el seleccionador portugues Carlos Queiroz s'ha sortit amb la seva i ha fet viatjar el jugador a Portugal.
No sera la venjança de Queiroz davant Florentino?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada