dijous, 19 de novembre del 2009

Gabi Milito

M'alegra molt que ahir el jugador argentí del Barça Gabi Milito tornés a jugar un partit de futbol, encara que fos amistós. Va jugar 45 minuts contra el club Bolívar de Bolivia, i segons ell diu es va trobar molt bé però reconeix que encara no està per jugar partits oficials, això no deixa de ser una part més de la seva recuperació.

Fa més d'un any i mig que es va lesionar, i des de llavors ha patit operacions, recuperacions frustades, recaigudes, etc.., tot això a nivell físic, amb el que comporta també a nivell moral i psicològic. Segur que fins i tot en alguns moments de desesperació veient que anava passant el temps i la recuperació no era possible i el futur esportiu no era clar, els dubtes d'una retirada segur que van passar pel seu cap. Però això no ho ha fet visible, i allà on altres haurien llançat la tovallola ell ha volgut insistir fins el final.
Sembla que el final serà feliç, i si no fos així, que Déu no ho vulgui, ens haurà donat a tots una lliço de perseverància i fe en si mateix, ell no ha volgut renunciar mai i cregut sempre en una possible recuperació.
Ara bé, suposo que el dia que per fi jugui un partit oficial apart dels agraïments a tots els que hauran fet possible el seu retorn, li agradaria "agrair" també a tots els que el van enterrar quan encara era viu. Personatges com Valdano, quina decepció!, periodistes, sobretot de la premsa de Madrid, i d'altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada