dilluns, 23 de novembre del 2009

Manca de gol

Aquest passat cap de setmana a la jornada de lliga els dos equips dominants van marcar només un gol cadscú, i no és que l'adversari fos un rival de gran qualitat, ni un equip molt ben estructurat defensivament, pura i simplement és que no van saber fer gols a equips sensiblement inferiors, i tots dos per raons diferents.

El R. Madrid perqué no sap a qué juga i no genera les ocasions que hauria de fer per la qualitat dels seus jugadors, si falta Cristiano Ronaldo que pot resoldre en una acció aïllada encara més, i aquest dissabte va acabar demanant l'hora davant un inofensiu Racing de Santander.
I el Barça crea joc, genera oportunitats però no les aprofita. A la qualitat dels jugadors del Barça penso que a molts no hi està inclosa la facilitat golejadora. Tocar molt bé la pilota a vegades no és directament proporcional a fer molts gols i guanyar els partits, i avui en dia el que primer miren la gent és el resultat. Crec que moltes vegades als jugadors del Barça els hi sobra el·laboració i virtuosisme, i amb això no vol dir que estigui a favor del joc que va practicar l'Athlètic de Bilbao de penjar la pilota a l'olla, o del joc que farà dema l'Inter de Milà al Camp Nou de defensa i contraatac.El Barça ha de seguir amb el seu estil de joc, però el que queda palès és que falta definició, com diu el tòpic "el gol és la salsa del futbol",  i sense això no hi ha resultats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada