dimarts, 29 de novembre del 2011

Saber perdre i saber guanyar

Aquest passat cap de setmana el Barça va perdre contra el Getafe i el R.Madrid va guanyar contra el seu rival local l'Atleti de Madrid. I hem vist com gestionen les victòries i les derrotes els dos equips, i encara més la maquinaria mediàtica que rodegen a tots dos.


Declaracions de Mourinho després del partit, on mostra la seva soberbia provocativa de sempre, amb frases com aquesta "Las espinilleras de carbono son caras, pero merecen la pena".



On està ara el canguelo, el villarato, Platini, Villar, els fores de joc inventats, les línies o els jugadors borrats de les imatges, les manipulacions de videos, etc..., i tantes i tantes difamacions sense cap base verídica. I com a exemple aquesta foto, de quan les coses els anaven millor, o com ells volien, en una pancarta dels Ultrasur, encara que sé quin tipus d'individus són però mostra el pensament majoritari del madridisme, o del més radical, en una eliminatòria de Champions el 2004.


I aquesta? Que els hi sembla el que permet aquestes pancartes.

 
Sense comentaris.

S'ha parlat molt també de la duresa del joc de l'At. de Madrid, i sobretot per una entrada a la vedette madridista Cristiano Ronaldo per part de Perea. La veritat és que l'entrada és molt dura i espectacular, i el teatre que fa després Cristiano encara més, però no ho és menys com ens han recordat tots els foros de seguidors de l'Atleti, que l'entrada que va fer Cristiano aquest mateix any en eliminatòria de la Copa del rei a Ujfalusi. I encara diria més, si analitzem minuciosament, com fan des de la caverna, veurem que l'entrada de Cristiano és molt més greu i podria haver fet molt més mal que la de Perea, per què veiem que l'entrada de Cristiano va directament al mig del turmell i la de Perea passat aquest i cap a la punta del peu: Cristiano va continuar jugant, llavors no va ser tan greu encar que ens han dit que no ha pogut entrenar, però si anar a veure un torneig de tennis a Londres ni 24 hores després del partit, i ja veurem com jugarà aquest cap de setmana al Molinon.















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada