dijous, 10 de novembre del 2011

Així no anem bé Sandro

No Sandro, no. Aquest no és el President que vas prometre que series. Vas donar una imatge en la teva llarga campanya electoral, ja que de facto la vas començar des del moment que vas marxar de la junta de Laporta, que no es correspon amb l'actual, o almenys pels fets et delates. 


Hi ha moltes mostres del teu esperit revanxista, rancorós i malintencionat.
Una de les primeres coses que vas fer a l'arribar a la presidència va ser treure indirectament la presidència honorífica a Johan Cruyff, encara que ho amaguessis dient que ho portaries a l'assemblea de compromissaris, ja sabies que ell faria el que va acabar fent, renunciar.
La situació econòmica del Barça podíem intuir que era molt dolenta, i si que calia ser transparent i posar-la a la llum, però em pregunto:
És la junta de Laporta la única culpable d'aquest dèficit?
No venen molts deutes ja d'altres juntes directives anteriors?
És el Barça, en la situació actual global internacional, l'únic equip endeutat?
Calia fer la "due diligence", que a sobre ara resultarà que no és molt correcta, i podria anar en la teva contra?
Després amb l'excusa de l'equilibri pressupostari i reduir despeses et carregues la majoria de seccions no professionals, fins i tot esportistes del club van fer un manifest en contra de la teva decissió. Quan, et recordo, un dels punts del teu programa electoral era fer "el Barça com a club poliesportiu únic en el món". Seccions amb molt passat com ara el beisbol, l'hoquei herba, el voleibol, l'hoquei gel, l'atletisme, el rugbi i el bàsquet en  cadira de rodes, han hagut de plegar o bé reduir les seves competicions només a l'àmbit català. Lamentable imatge del Barça com a referent de l'esport al nostre país.

Discretíssima defensa del club i dels seus professionals del primer equip de futbol des prés dels continuats atacs rebuts per l'anomenada caverna mediàtica de Madrid, i quan ho ha fet no ha tingut cap efecte, fins i tot no ha rebut cap crítica de la premsa centralista. Penós.
I per últim, les darrers declaracions sobre el calendari de lliga. Vas proposar reduir la lliga a 16 equips. Va haver de ser el teu entrenador, que té molt més coneixement que tu, qui va posar les coses clares dient que fóra igual, que els mateixos clubs o les insaciables federacions omplirien les dates lliures, i acabaríem fent els mateixos partits que fins ara, o sigui dos per setmana tot l'any, amb l'agreujant de que molts d'aquests nous podrien ser a Costa Rica com el que farà "la roja" aquesta propera setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada