divendres, 11 de novembre del 2011

El làser

Cristiano Ronaldo torna a ser notícia, i com quasi sempre més pel que fa fora del camp que a dintre.
Cristiano Ronaldo torna a actuar com un nen mimat i consentit.
Ja no recorda quan ell anava celebrant amb xuleria els gols en camp contrari, s'encarava al públic, quan el marcador li era favorable es dedicava a fer jugades per a la galeria per  ridiculitzar els adversaris, etc.. I el pitjor és que ho tornarà a fer.Aquí ve l'origen del que està passant ara. Ja ho dieun els castellans, "Quien siembra vientos, recoge tempestades".

Ahir, en un entrenament previ al partit de l'eliminatòria classificatòria entre Bòsnia i Portugal per l'Eurocopa de 2012 a Polònia i Ucraïna que es farà a Sarajevo, Cristiano va estar apuntat contínuament amb un làser per un gamberro d'espectador, i ell va respondre aixecant-li el dit del mig, posant-se a l'alçada del'agressor.
Però no és la primera vegada que Cristiano respon d'aquesta manera davant de les càmeres (mala manera de fer-se publicitat).


Aquesta mateixa temporada va fer el mateix gest abans de pujar a l'autocar del R.Madrid per respondre insults. També no fa gaire temps, quan va ser preguntat pels insults dels espectadors al camp del Dínamo de Zàgreb, va respondre:

"Me silban porque soy guapo, rico y bueno, y me tienen envidia". Sense comentaris. 

Una de dos, o és un xulo fastigós o és tonto rematat.

Ningú encara ha estat capaç de dir-li a aquest noi com ha d'actuar davant les provocacions?

No sap que quan més respongui a aquestes més feliços seràn els que li fan, més ho faran, i això s'estendrà . com ja ho està fent, per tots els camps on vagi?

Potser es pensa aquest noi que és l'unica jugador de futbol del món que és molestat, ridiculitzat i insultat?

Sense anar més lluny. Quantes vegades hem sentit queixar-se a jugadors que estan a la seva òrbita mediàtica, i també han estat apuntats amb làsers?

Això ha provocat que en molts estadis, en molts aeroports, o en moltes arribades a hotels d'altres ciutats, els aficionats de l'equip rival li cridin el nom de Messi amb insistència i en tó de burla, per què saben que actua com un nen petit i s'enfada..


I com exemple més jugadors.









El làser que rep Sneijder en un partit Milan - Inter de la temporada passada, li va costar al Milan una multa de 20000 euros.
Amb això vull dir que no estic gens d'acord questes postures d'alguns aficionats, si se'ls hi pot dir així, crec que són conductes antiesportives i s'haurien de penalitzar, i potser així no es repetirien. Sembla increible que durant un entrenament d'una selecció, que en teoria no està obert al públic, només a la premsa, un individu pugui molestar impunement a un jugador i no li passi res.

I per acabar el cas més greu. Diego López, porter del Villareal, en el partit de tornada de Champions de la temporada 08-09 a Atenes contra el Panathinaikos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada