dimarts, 22 de novembre del 2011

El video i el reglament de futbol

Aquesta setmana en el partit València -R.Madrid, una jugada a l'últim mínut del partit ha obert la polèmica.
El R.Madrid guanyava 2 a 3, i un corner a l'últim suspir del partit contra l'area del Madrid va ser rematar al pal per Aduritz i el rebuig el va tornar a rematar el València i Higuain que era al terra va rebutjar la pilot d'una manera dubtosa, els jugadors del València van reclamar ostensiblement, però l'àrbitre va xiular el final del partit i no va fer cas de res.


Sempre que arriben aquestes polèmiques, i més quan hi ha per entremig el Barça o el R.Madrid, la cosa es fa molt gran i se'n parla forces dies. I segons els interessos serà si o no.
Però també és el moment que molts aprofiten per demanar millores en el reglament, sobretot des del punt de vista tecnològic, o sigui, per aprofitar les noves tecnologies per poder evitar les discusions, i les confusions que pugin donar peu la interpretació del joc, sobretot per facilitar la tasca de l'arbitre, que sempre és la més desagraïda.
El problema està que ni amb això n'hi ha prou. Les imatges i les pasions moltes vegades no ens aclareixen res. Llavors em pregunto, de què serviria tanta tecnologia si no resoldria la polèmica.


Veient aquesta seqüència de fotografies ens continuem quedant igual.

Algú, amb sinceritat, pot afirmar amb rotunditat que és o no és penalti?
Seria algú capaç de defensar-ho davant d'un tribunal, atenent-se a les conseqüencies en cas de no sortir guanyador?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada