dilluns, 24 d’octubre del 2011

A qui es deuen els jugadors?

Hem escoltat en algún article, en veu baixa és clar per què es un tema tabú, molt delicat de tocar, que Gerard Piqué ha jugat més minuts amb la selecció espanyola que amb el Barça aquesta temporada, i el mateix Guardiola s'ha encarregat de tirar terra damunt per què els seus jugadors no siguin maltractats per aquesta polèmica. Guardiola ha declarat que Piqué s'hauria lesionat igualment jugant amb el Barça. o notícies d'última hora dient que li sorprèn que es lesionin poc.
Això no deixa de ser l'estratagema del Senyor Guardiola, és el seu joc que fins ara li ha anat bé, treu pressió als seus jugadors, segueix el joc mediàtic i no vol ser l'origen de falsos conflictes, però en realitat els seus pensaments i comentaris als seus col·laboradors més propers deuen ser de queixa, crítica i reprovació d'algunes actituds d'alguns dels seus jugadors i del poc tacte i egoísme, només mirant pels seus interessos,  de les respectives federacions i els seus empleats.


Segons un article a la web del diari Sport "Alexis reaparecerá antes con Chile que con el Barça", el jugador del F.C.Barcelona Alexis Sánchez que porta dos mesos lesionat està a punt de rebre l'alta mèdica, es calcula uns deu dies, i serà llavors quan haurà d'anar convocat amb la selecció del seu país Xile, i aquest fet farà que el jugador que cobra del F.C.Barcelona, que s'ha recuperat de la seva lesió. El seleccionador xilè Claudio Borghi ja ha manifestat que per a ells és fonamental la participació d'Alexis, "No tenemos otro Alexis· ha dit. A més en una web xilena va aparèixer que la federació xilena, a través del seu gerent  Felipe Correa, presionava al jugador per forçar la seva recuperació i així poder jugar els partits de classificació del Mundial de Brasil del mes de novembre.



L'últim partit del Barça contra el Sevilla el capità Carles Puyol no va jugar per unes molèsties al pubis, i sembla que aquest proper partit contra el Granada tampoc anirà convocat. Un jugador de 34 anys, que ho ha guanyat tot amb el Barça i la selecció, que ve d'una lesió que l'ha tingut 8 mesos aturat, pot també passar el mateix cas que Alexis quan es recuperi, que suposem serà aviat. I jo em pregunto, què té a guanyar Puyol arriscant d'aquesta manera sobrecarregant-se de partits a la seva edat i amb l'historial de lesions que està patint últimament?



I cito només jugadors del Barça per què ara és el més perjudicat degut a la quantitat d'internacionals titulars en les seves seleccions que té, i de ser el que més a mà tinc i més conec. Però recordant altres casos, em ve a la memòria Maceda en aquell temps jugador de R.Madrid que es va lesionar greument amb la selecció espanyola i ja no va poder tornar a jugar al futbol, i tot això sense rebre cap indemnització el seu club, cosa que em sembla que ara si ha canviat però crec que són ridícules. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada