dimecres, 2 de desembre del 2009

Karim Benzema

L'altra dia tornant del Barça - R.Madrid, el jugador Karim Benzema va tenir un accident de trànsit amb el seu vehicle, del qual va sortir del tot ilés. Fins aquí res d'extraordinari, i més si en va sortir sense cap mal. Ara bé, el que m'ha estranyat han estat els titulars i els articles d'opinió sobre aquest jugador.



Estan força preocupats pel rendiment del jugador, i no tan sols de l'actual, que encara que sigui fluix podria entrar dintre del normal pel període d'adaptació al futbol de la lliga espanyola, sinó que estan preocupats pel seu rendiment futur.
És un jugador molt jove, d'origen humil, que de sobte i en poc temps s'ha trobat enmig de la fama, jugant en un equip dels grans d'Europa, i amb el problema econòmic resol per tota la vida si no fa animalades. Això costa assimilar tan depressa per un noi que en prou feines té més de vint anys, s'ha de tenir el cap molt ben preparat, ser molt madur i tenir un entorn que t'acompanyi. I algunes coses deuen anar malament, o bé ho suspiten des de Madrid que ja s'han encés les alarmes. Aquests són dos titulars dels diaris esportius de Madrid en la seva versió digital d'avui:
El club R.Madrid prepara una terapia de integración a Benzema Benzema, el nuevo Anelka ...
No sé si són suposicions dels periodistes o són realitats, però no seria la primera vegada que passa això.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada