divendres, 18 de desembre del 2009

Super Pedro!!

Felicitats noi. Aquest xicot de les Canàries ha fet una cosa que fins ara no havia aconseguit ningú, marcar en sis competicions diferents en el mateix any, en totes les que ha participat el seu club, el Barça.
Pedro, o el que abans deiem Pedrito, però crec que s'ha merescut que ara se'l digui Pedro si és el que ell vol, s'ha guanyat el respecte de tothom i comença a ser part important d'un club tan important com el Barça, i a més potser dintre de la seva època més gloriosa en quant a títols com a club.



El dimecres Pedro va marcar el segon gol de l'equip, i penso que era el gol més esperat de l'aficionat culé perqué a més estava convençut de que l'aconseguiria.
Aquest noi està tocat pels àngels en quan al gol, no és un excepcional jugador però té una cosa, o almenys fins ara si no s'apaga la seva llum, que és impagable en el futbol, té gol, i al final el que compta és l'equip que ha fet més gols, i el que mira tothom és qui els ha fet. A vegades sembla molt fàcil com fan els gols, però s'hi ha de ser allà, en el lloc correcte i el moment ideal, no tothom ho sap fer, hi ha davanters que viuen dintre l'àrea i no fan tants gols. Espero que continui la ratxa, sobretot demà a la final, que no serà un partit fàcil i que suspito que molt dur, i que aquest futbolista, producte genuí de la pedrera del Barça, jugui molts anys al Barça i mantenint el mateix nivell.
Per últim un record per un altre jugador de la pedrera, Bojan, que prometia molt, molt més que Pedro, i que ara no està passant un gran moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada