dissabte, 31 de març del 2012

Maneres de protestar

És evident que la gent només es queixa quan li afecta alguna cosa, i això ho fa tothom i en tots els àmbits de la vida. Encara no he vist ningú queixar-se perquè li apugen el sou.
A més el sentit de la solidaritat és molt peculiar, podem ser solidaris amb algú que està molt lluny de nosaltres, i que sabem que no es competidor nostre, que no ens afectarà, i que fem bé d'ajudar-lo, i ens sentim reconfortats quan ho fem, i amb la sensació d'haver-nos alliberat de la càrrega de tot el que em fet malament, de netejar la nostra consciència.
Però aquest sentit de la solidaritat no es dóna mai entre competidors per un mateix espai o objectiu. I això és el que li passa al futbol, i sobretot a la lliga BBVA, o que algú coneix com la lliga de las estrelles.


Tots els equips, i ara parlant dels equips de futbol de primera divisió, protesten d'alguna manera quan les errades arbitrals els han perjudicat, el que passa és que hi ha equips que pel seu ressò mediàtic no se'ls fa gaire cas, no és el mateix que protesti el Racing de Santander que el Sevilla, ji encara més si el que ho fa són el Barça o el R. Madrid.
Aquests dos equips arrosseguen una quantitat molt gran de seguidors i de mitjans de comunicació que parlen constantment d'ells, el que fa que les protestes que poden fer arriben a quasi tothom, i poden fer molta pressió als estaments organitzadors a través dels mitjans de comunicació que saben que aquests equips arrosseguen molts seguidors i això fa que aquests parlin fonamentalment del Barça i R.Madrid perquè així tindran bones audiències o vendes.


Ara bé, partint de les bases que em dit abans, sempre s'han de complir uns mínims de formes en la manera d'efectuar aquestes queixes, i en això, sobretot des que hi ha el senyor Mourinho com entrenador del R.Madrid, hi ha moltes diferències entre els dos clubs grans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada