diumenge, 14 de març del 2010

La història no fa guanyar títols

Això crec que és una de les millors frases que he escrit en aquest bloc, i no és falsa modèstia. EL R.Madrid no para d'anomenar la seva grandiosa història, tan quan guanya com quan perd, les nou copes d'Europa sobretot, i s'auto cataloguen com el millor club de la història.
Això està tot molt bé, es pot discutir molt ja que de la història no es viu i encara més en el futbol actual on la memòria no existeix i èxits de la temporada anterior no serveixen per la present, però avui en dia les coses han canviat molt i sembla que el R.Madrid encara està encorat en el passat i no evoluciona. 
 Foto de Don Santiago Bernabeu amb els trofeigs de l'època.

El model de club no és clar, sembla que els que més els agrada és un model amb un líder molt clar i que tingui el poder de planificació i decissió en tots els àmbits.
 Alfredo di Stefano i les 5 copes d'Europa que va guanyar.

Sempre han volgut presumir dels millors jugadors del món, en èpoques com ara els han fitxat a cop de talonari i, quan no els han tingut deixen anar que per un jugador el màxim és jugar al R.Madrid, i ho diuen convençuts. Que li preguntin a Bekenbauer, Cruyff, Platini, Keegan, Maldini i un molt llarg etcètera de jugadors carregats de títols si es senten infeliços de la seva carrera esportiva per no haver jugat al R.Madrid.

 Jugadors del R.Madrid d'aquesta temporada amb la copa d'Europa i el Bernabeu al fons


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada