diumenge, 4 de novembre del 2012

Thiago Messi

Jo no recordo mai tanta expectació pel naixement d'un fill d'un futbolista del FC Barcelona, almenys que jo recordi. A més com que ha estat un nen encara més, no per raons masclistes, sinó per si pot conservar o seguir les qualitats futbolístiques del seu pare, serà difícil però almenys els barcelonistes així ho esperaran.


Ahir el seu pare ja va lluir al partit contra el Celta de Vigo unes botes amb el nom del seu fill Thiago que feia només 24 hores que era entre nosaltres.

L'expectació mediàtica sembla que hi serà, i més en els nostres temps, encara que Messi no li agrada gens fer publicitat de la seva vida particulñar, no com d'altres, veure David Beckam, Cristiano Ronaldo, etc.. Quina casualitat que tots han portat o porten la mateixa samarreta!!

Però com que a mi això de la premsa rosa no m'importa, voldria fer veure que aquest nen sempre tindrà la pressió afegida del seu cognom, i si es vol dedicar a aquest esport encara que de principi tindrà moltes portes obertes, sempre haurà de portar la càrrega de la comparació amb el seu progenitor. I això, sinó ho sap portar molt bé, serà molt difícil per a ell. Ja es veurà amb el temps.

Són comptats els casos de fills de futbolistes que arriben al nivell del pare i encara més el milloren. Dels cracks quasi bé cap.
Exemples n'hi ha molt pocs: Maldini, Busquets, Sanchís, Cruyff, Mauri, etc...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada