dissabte, 18 de setembre del 2010

Menys mal que ha marxat

I que consti que jo era un defensor futbolísitcament d'Ibrahimovic, i encara penso que és un futbolista de molt nivell i una qualitat excepcional, l'únic que deia és que el seu futbol potser no s'adaptava a l'estil de joc del Barça però que potser a la llarga si ho aconseguirien.


Però ara veient les males maneres i la tremenda mala educació utilitzada pel jugador i el seu representant vers el seu entrenador, crec que el millor és el que s'ha fet és despatxar-lo quan més aviat possible i al qui pagui més, en aquest cas el Milan. No he llegit grans titulars defensant la postura d'Ibra, ni per part de directius ni de companys de vestidor, ni d'excompanys seus, es veu que per tota la colla d'equips que ha passat no es que hagi deixatgaires amics.
I per acabar-ho de rematar i certificar els meus pensaments sobre el comportament d'aquest jugador és l'enfrontament televisiu que va tenir amb Arrigo Sacchi, un emblema dintre del club milanista i coordinador del futbol base del club. Sembla que tot ve del mes de març que Sacchi va dir que Guardiola s'havia equivocat fitxant a Ibrahimovic, però la imatge que va donar el jugador i en el lloc que ho va fer va ser lamentable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada